Gazdit keresünk

2020.11.21. 14:30

Holly, Noé és Fickó keresi az álom gazdijukat

Ezen a héten a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóit mutatjuk be Sátoraljaújhelyről.

A kutyák a menhelyen minden nap megtekinthetők 13-16 óra között, szombat-vasárnap is. Az örökbefogadás költsége 8000 forint, aminek egyetlen feltétele, hogy az ebről biztonságos környezetben gondoskodjanak egy életen át. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 06-30/576-8935, 06-20/242-1161.


Holly kétéves, nagy testű, kuvasz szuka. Bedobták a menhely területére és nagyon félt. Mára oldódott benne a stressz, bár a férfiakat még mindig megugatja és tart a vihartól. Akik közel állnak hozzá, azokhoz ragaszkodik és hízelkedik. Kertes házba való, de kizárólag családi kedvencnek, egyedüli kutyának.


Noé ötéves, közepes méretű, keverék kan. Kölyökként a Zsólyomka-patak partján találták meg magára hagyva. Egyszer már gazdához került, de visszahozták a menhelyre. Nem csüng az emberen, de a simogatást elfogadja és más kutyák társaságát is szívesen veszi. Kertes házban lenne a legjobb helye.


Fickó hároméves, kis termetű, keverék kan. Kölyökként került menhelyre, majd örökbe fogadták. Utóellenőrzéskor a disznóól mellé kötve találták meg, később pedig az utcán kóborolt, ezért ismét menhelylakó lett. Nagyon kedves, bújós kutyus, szívesen sétál pórázon. Családi környezetben érezné a legjobban magát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában