Tündérszépek 2020

2019.10.29. 20:00

Bemutatjuk a megye Tündérszépeit

Megszületett az eredmény, most megmutatjuk, melyik az a négy lány, aki továbbjutott a Tündérszépek 2020 regionális fordulójába.

Bukovenszki-Nagy Eszter

A zsűri kedden délután hosszasan tanakodott, hogy a tizenhat szépséges jelentkező közül kiket juttasson tovább a következő megmérettetésre a közönség kedvence mellett. Nem volt könnyű a döntés, de végül sikerült megszavazni, lássuk, kik diadalmaskodtak.

1. helyezett: Soltész Rita Dorina

 

Soltész Rita Dorina 21 éves encsi lány. Nyíregyházán tanul sport- és rekreációszervezés szakon, most másodéves, de szeretné majd folytatni mesterképzésen, később pedig ezzel foglalkozni. Mindig vonzotta a szépségversenyek világa, kislány kora óta figyelemmel kísérte a versenyeket és a nyerteseket, ezért is jelentkezett a Tündérszépekre. Szerette volna magát kipróbálni, a családja javasolta neki, hogy jelentkezzen. Rita 172 centi magas, ikrek a horoszkópja, legszívesebben Police parfümöt fúj magára. Kedvenc étele a gyros, itala pedig a zöld tea. Szereti a pop zenét, azokat, amiket a rádiók játszanak, de a kedvencei Lana Del Rey és Essem.

2. helyezett: Bitó Viktória

 

Viktória 18 éves, Sajószentpéteren él, jelenleg fodrásznak tanul. Készül az érettségire és a szalagavatójára, amit már nagyon vár, mert gyönyörű lesz a ruhája. Az iskola után szeretne saját fodrász szalont nyitni. Hobbija a tánc, amire mostanában kevés ideje van, mert első a tanulás, de néha eljut egy-egy salsa órára. A versenyre azért jelentkezett, mert kíváncsi, hogy az emberek milyennek látják őt, szeretné kipróbálni magát. Viktória 170 cm magas, csillagjegye skorpió, kedvenc étele az ananászos csirke és szereti a koktélokat. A rap zene szerelmese, de mást is szívesen hallgat, kedvenc parfümje a Far Away.

3. helyezett: Huncsik Barbara

Barbi 24 éves borsodnádasdi lány, 173 cm magas és a rák jegy szülötte. Kereskedelem-marketing szakon végzett, jelenleg pultosként dolgozik. Szabadidejében szeret sportolni: biciklizni, de a szívéhez legközelebb a foci áll, emellett pedig odavan a tetoválásokért. A versenyre való jelentkezését a barátoknak és ismerősöknek köszönheti, ők buzdították ugyanis Barbit, de természetesen őt is hajtja a kíváncsiság. Épp vezetni tanul és nagyon várja, hogy jogosítványa legyen. Mottója: „Tedd azt, amit a szíved diktál: így is, úgy is lesz kritikusod.” Kedvenc ételei a rakott krumpli, a lángos és a csirkesaláta, italai a rostos gyümölcslevek, a koktélok és a meggysör, parfümje a Playboy és a Valentino. Kedvenc dala Voxis-tól az I just wanna, mert fontos emlékek fűzik hozzá.

Közönségdíjas: Kovács Brigitta

 

Kovács Brigitta 23 éves vattai lány, jelenleg az Eszterházy Károly Egyetem végzős tanulója, emellett oktatási ügyintézőként dolgozik Miskolcon. Szabadidejében szeret utazni, jókat enni, biliárdozni, és a barátaival lenni. A versenyre azért jelentkezett, mert szeretett volna valami új dolgot is kipróbálni. Brigi 156 cm magas, nyilas a horoszkópja. Szereti a csirkemellből készült ételeket és a csokoládét minden mennyiségben, illetve a kávét. Mindenféle zenét szívesen meghallgat, kedvenc parfümje pedig a Zara.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában