Tündérszépek 2020

2019.09.13. 11:30

Ismerd meg Renit, ő már jelentkezett a Tündérszépekre!

Egy újabb megyei nevezőt mutatunk be olvasóinknak.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Szakmári Renáta 20 éves, már egy éve önállóan él Miskolcon. Egy raktáráruházban dolgozik pénztárosként és adminisztrátorként. Szeret dolgozni, jelenleg pultosként is van egy másodállása. Hobbija a futás, az edzés, fontos számára, hogy karban tartsa a testét. Mint minden fiatal, emellett ő is szívesen tölti a szabadidejét a barátaival.

Még soha nem vett részt efféle versenyen, azonban a fotózásba már belekóstolt. Néhány éve egy amatőr fotózáson vett vészt, egy barátja fotográfusnak tanult, Reni pedig modellt állt neki. Ezt nagyon élvezte és a jövőben is örülne, ha lenne lehetősége fotómodellkedni.

A Tündérszépek versenyre azért jelentkezett, mert szeret új dolgokat kipróbálni, most pedig úgy döntött, hogy ebben is megméreti magát. Reméli, hogy maradéktalanul magabiztos lesz a verseny végére, illetve a szépségverseny által motiválni tudja majd az embereket, ugyanis Reninek az is fontos, hogy inspiráljon másokat.

Mindig is szerettél volna nap lánya lenni, de annál egy kicsit mégis több? Egy nap hírnév helyett egy kicsit többre vágysz? Szeretnél részt venni egy életre szóló kalandban? Az ősz folyamán lapunk és hírportálunk, a Borsod Online is csatlakozik egy új országos szépségversenyhez, azaz megyénkben is keressük 2020 Tündérszépét, aki akár te is lehetsz!

Mit nyerhetsz az élményen kívül?

  • A verseny összdíjazása 10 millió forint!
  • Megyei győztesként 50.000 Ft-os vásárlási utalványt
  • Modellszerződést
  • Mobiltelefont
  • Egzotikus utazást
  • Profi portfóliót
  • Légy te a Tündérszépek 2020 nyertese! Jelentkezz még ma!

     

    Kocsis Korinna szerint a Tündérszépek jó kiugrási lehetőség Fotó: Márton Botond

    Eddig megjelent Tündérszépek versennyel kapcsolatos cikkeink:

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában