Tündérszépek 2020

2019.08.31. 14:00

Bemutatjuk a következő Tündérszép-jelöltet

Erzsébetet vonzza a divat világa.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Nagy Erzsébet

Nagy Erzsébet 22 éves, Miskolcon él és eladóként dolgozik Mályiban. Érdekli a divat, abban is inkább a háttér, hobbija a vásárlás. Jószívű, kedves és tisztelettudó, ám kicsit félénk és visszahúzódó.

Elsősorban azért jelentkezett a versenyre, mert jó ötletnek tűnik, hogy kipróbálja magát olyasvalamiben, amiben eddig még soha, és közel áll a kifutók világához – Erzsébetet ugyanis érdekli a divat, később szívesen dolgozna a háttérben, nem feltétlenül modellként. Még sosem vett részt szépségversenyen vagy fotózáson, így egy kicsit izgul, de várja is.

A fiatal lánynak nincsenek nagy elvárásai a versennyel kapcsolatban, nem az a lényeg, hogy nyerjen, hiszen tudja, hogy biztosan sok lány jelentkezik majd, de egy jó kis kalandba ugrott bele. Úgy gondolja, a Tündérszépek verseny arra is egy remek alkalom lesz, hogy fejlessze magát és magabiztosságot szerezzen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában