Tündérszépek 2020

2019.08.11. 18:00

A mosoly már fél siker!

A nemzetközileg elismert modell, Kocsis Korinna karrierje is így kezdődött, az idei Tündérszépek jelentkezőknek szolgál most jó tanácsokkal.

Kocsis Korinna, aki a Tündérszépek 2020 háziasszonya lesz, számos szépségversenyen ért már el komoly sikereket. A gyönyörű jákfai lány karrierje is egy megyei szépségversennyel indult 2008-ban, amikor mindössze 17 évesen ő lett Vas megye szépe. Egy évvel később megnyerte a Miss Earth Hungary-t, majd 2013-ban jelentkezett a Szépségkirálynő című műsorba. Itt közönségdíjas lett, és megkapta a Miss International címet, erről azonban lemondott. Azután, hogy 2016-ban ő képviselte Magyarországot a lengyelországi Miss Supranationalen, már aligha kellett bárkinek is bemutatni. A lányt a verseny döntőjében negyedik udvarhölgynek választották, azaz ő lett a világ ötödik, és Európa első legszebb nője, az öreg kontinensről ugyanis senki nem tudta megelőzni – írja a Nool.hu.

A modellel a Tündérszépek országos szépségverseny kapcsán Szalay Dávid készített egy rövid interjút.

Miért érdemes szépségversenyre jelentkezni?

Aki érez némi affinitást a szépségiparhoz és a versenyek világához, annak mindenképpen érdemes jelentkezni, mivel rendkívül sok lehetőséget rejtegethet egy ilyen megmérettetés. Manapság szinte minden a kapcsolatokon múlik, ebből a szempontból pedig kiváló ugródeszka lehet egy szépségverseny. A verseny által ki lehet próbálni, hogy milyen egy forgatás és fotózás, milyen színpadon, kamerák előtt szerepelni.

Mit nyújtottak neked a szépségversenyek?

Országos ismertségre tehettem szert. Tulajdonképpen ezek indították el a karrieremet. A versenyek után rengeteg felkérést kaptam különböző cégektől fotózásra, divatbemutatókra és reklámfilm forgatásokra. Hamar belekerültem a körforgásba, így pár év alatt – természetesen a kitartó munkának, alázatosságnak köszönhetően – idehaza és külföldön is sok munkám lett.

Nagyon büszke vagyok rá, hogy az elmúlt években több nemzetközi cégnek is a márkanagykövete lehettem, többek között az olasz Calzedoniának, azt osztrák Grawe életbiztosítónak és a Sternhagen indiai cégnek.

Mit üzensz a jelentkezőknek?

Legyenek szerények, de magabiztosak, illetve tegyék oda magukat a versenyen! Ha már elindulnak, akkor százszázalékos teljesítménnyel csinálják végig! Álljanak hozzá pozitívan, és mosolyogjanak sokat, az már fél siker.

Légy te Borsod-Abaúj-Zemplén vagy az ország Tündérszépe!

Mindig is szerettél volna nap lánya lenni, de annál egy kicsit mégis több? Egy nap hírnév helyett egy kicsit többre vágysz? Szeretnél részt venni egy életre szóló kalandban? Jelentkezz a Tündérszépek versenyre!

A megmérettetésre 16–29 éves hölgyek jelentkezését várjuk. A megyei előválogatóba a zsűri által kiválasztott 30 versenyző kerül be, a regionális fordulóban Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 4-4 lánya küzdhet a továbbjutásért.

S hogy mit nyerhetsz? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, egy felkészítőtábor, számtalan nyeremény, vásárlási utalványok, mobiltelefonok és egzotikus utazás is vár a legszebbekre. De már a megyei előválogatóból továbbjutók is kapnak ajándékokat.

Légy te a Tündérszépek 2020 nyertese! Jelentkezz még ma!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában