Vallomás

2024.04.12. 18:00

A slágerszorongás ByeAlexet sem kímélte

2024 elején végre sikerült búcsút intenie a futószalagon készített slágerírás kényszerének - tudtuk meg a ByeAlex egyik interjújából a recorder.blog.hun.

Boon.hu

ByeAlex

Fotó: Dombóvári Tamás

„Aki sikeres és azt mondja, ez nem befolyásolja, az hazudik. Egy slágerrel óhatatlanul jön a szorongás: vajon a következő dalom is az lesz? Milyen dalt merjek most kirakni? Mi van, ha a következő néhány dalom nem lesz népszerű? Elfogy a közönségem? Nem fognak járni a koncertjeimre? Itthon senki sem dőlhet hátra pár éves karrierrel.”

ByeAlex szerint elveszi az alkotás lényegét, ha az ember folyamatosan érzi magán a nyomást, és állandóan azt figyeli, mennyire lesz sikeres a dala a nagy videómegosztó oldalakon.

„Kettéválsz: megmaradsz művésznek, de közben folyton figyelsz a népszerűségi faktorra- és ezt a kettőt nehéz összeegyeztetni”.

Azonban az idei év végén túllépett a slágerszorongásán, és továbbra is őszinte, lelkes dalokkal rukkol elő. Erre ékes példa a telt házas Aréna-koncert sikere.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!