Megakoncert

2024.03.23. 17:26

Ma este történelmet ír Majka

Már csak néhány óra, és kezdődik a koncert az MVM Dome-ban.

Látványos koncerten lép színpadra szombaton este Budapesten Majka

Fotó: Vajda János

Showtime van emberök!!! Ma kirúgjuk a ház falát!!, írta Facebook oldalán alig néhány órája Majka. Tegnap fotókat is megosztott és így kommentelte: Az éjszakai, maratoni főpróba után... MA ESTE indul a SHOW!!!!!!! Mi lesz itt...

Instagram oldalán pedig legfrisebb bejegyzésként ezt olvashatjuk: hatalmas érdeklődés miatt az MVM Dome parkolói megteltek! Javasoljuk, hogy mindenki vegye igénybe a közösségi közlekedés lehetőségeit. Metróval, villamossal, busszal, taxival és rollerral is jöhetsz.

Az ózdi énekes pályafutásának legnagyobb szabású koncertjére készül ma este az MVM Dome-ban. Sajtóhírek szerint garantált a telt ház, mint írják, Magyarországon ilyen még nem volt, olyan technikával készülnek amilyet az Egyesült Államokban az NBA-ben, a profi kosárlabdaligában használnak. Kedd óta százötvenen építik a színpadot, csak a hangfalak 16 tonnát nyomnak, és 560 lámpát szereltek fel. Ez lesz Magyarországon a legnagyobb beltéri koncertje, amelyen 20 ezren tombolnak majd egyszerre Majka és énekesnőjének, Nikának a fellépésén. Nem véletlenül 360 fok lett a koncert neve, mert egy hatalmas, kör alakú színpadon énekelnek majd a stadion közepén.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!