Nahát!

2024.03.27. 17:00

Hát ez is megtörtént! Átvette Lara Rubint Rékától a stafétabotot (fotó)

A „Rozsnyaiban”, vagyis az Angyalföldi Sportközpont Sportcsarnokban kedden már Lara tartotta Réka helyett az edzést.

Boon.hu

Fotó: Máté Krisztián

Rubint Réka számára fontos helyszín a sportcsarnok, amit csak Rozsnyaiként emleget, hiszen itt már több, mint tíz éve tart heti rendszerességgel edzéseket nagy követőtábor előtt. Éppen ezért lepődhettek meg rajta akár sokan, hogy kedden Schobert Lara tartotta Réka helyett az edzést, ugyanis átvette a stafétabotot édesanyjától. Legalább is egy időre.

„Én annyira, de annyira büszke vagyok! Édes Kicsi Larám! A névnapodon úgy, hogy mi közben Kubába tartunk Alakreform tábort tartani helyt álltál a Rozsnyaiban. Soha nem erőltettem Rád és Te mégis azt csinálod, ami az én életem és ma már a Tiéd is … ADNI és adni! Örömöt és energiát!
Szeretlek Kicsim! … és hiányozni fogsz nagyon… DE, amiért itthon maradsz, az egy hatalmas cél és MEG FOGOD CSINÁLNI … mert a vér nem válik vízzé. Köszönöm Drága Kis Rozsnyais Családom, hogy Vele voltatok és vigyáztatok Rá!” – írta Instagram oldalán Réka.

A bejegyzésből pedig így az is kiderült, hogy a kubai alakreform tábor miatt vette át Lara az edzéseket, amelyre egyébként, – mint azt szintén a Réka Instájára felöltött kép is bizonyítja – az egész család elutazott Lara kivételével.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!