Két hét a Maldív-szigeteken

2024.02.11. 17:00

Majorosék „kényszerromantikája”

Tizennégy napot töltött a Maldív-szigeteken Majka és felesége, Majoros Hajnalka. A paradicsomi környezet ellenére, az út első pár napja nem úgy zajlott, mint remélték, így változtatni kellett az eredeti terveiken. Így 10 nap helyett, 14 nap lett a nyaralásból.

Boon.hu

Majoros Péter, Majka

Fotó: MW

Több oka is volt annak, hogy tovább maradtunk. Elsősorban az, hogy hiába a január a legszárazabb hónap a Maldív-szigeteken, az első napokon nagyon sok eső esett. Igaz, 28 fok volt, úgyhogy nem panaszkodtunk, és szerencsére nem egész álló nap esett az eső, de azért az az igazi, ha nem sok felhő van az égen

– mondta Majoros Hajnalka a hot! magazinnak férjével, Majkával közös, a Maldív-szigeteken töltött nyaralásáról. Ám nem ez volt az egyetlen ok, amiért tovább maradtak. Az ózdi rapper felesége egy vírust is összeszedett, ami pár napra ágyhoz kötötte.

Maldives,Islands,Ocean,Tropical,Beach
Egy pillanat a Maldív-szigeteken
Fotó: Altug Galip / Forrás: Shutterstock

Elkaptam valamilyen vírust, ami hat napra kiütött. Az időjárás viszont udvariasan megvárt, ugyanis onnantól kezdve lett igazán jó idő, hogy jobban lettem. Ezért találta ki Peti (Majka), hogy hosszabbítsuk meg a nyaralást”– mondta el Hajni, aki egy kicsit együtt is romantikázhatott párjával. A gyerekeim már elég nagyok ahhoz, hogy menjenek a társaságukkal összevissza, így arra is volt lehetőségünk Petivel, hogy kettesben legyünk. Persze mindig bejelentkeztek a fiúk, és elmondták, hogy éppen hova mennek. Nagyjából harmincan voltunk, esténként szinte mindig együtt volt a csapat. Amikor ilyen sokan vagyunk, Peti nagyon szeret egy olyan játékkal játszani, amikor ki kell találnunk, hogy ki a gyilkos a csapatból”– árulta el férje furcsa szokását Majoros Hajnalka.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!