Árverés

2023.09.21. 17:00

Beteg kislánynak segít a ByeAlex és a Slepp

A ByeAlex és a Slepp zenekar dobosától, Fekete Balázstól kapta meg a kislányt segítő LáMA-csapat a 2022-es szezonban használt aláírt relikviát, amit árverésre bocsátottak.

Boon.hu

ByeAlex és csapata nemcsak a színpadon jeleskedik

Fotó: Dombóvári Tamás

Zsákai Léna, Lencsi 7 éves, SMA betegséggel (gerincvelői eredetű izomsorvadás) él. Ezt azt jelenti, hogy a gyógyszeres kezelés mellett rendszeresen speciális gyógytornára kell járnia ahhoz, hogy izmai ne gyengüljenek, hanem inkább erősödjenek. Emellett több mozgását, mozgatását segítő eszközre is szükség van ahhoz, hogy megfelelő körülményeket lehessen biztosítani számára – olvasható a Gyógyulj Lencsi közösségi oldalon. 

Fekete Balázs a szóban föorgó dobbal

A ByeAlex és a Slepp zenekar dobosától, Fekete Balázstól kapta meg a kislányt segítő LáMA-csapat a 2022-es szezonban használt aláírt relikviát, amit árverésre bocsátottak 2023. október 14., 18 óráig. Licitálni a Gyógyulj Lencsi Facebook-oldalon az árveréssel kapcsolatos keddi poszt alatt, kommentben lehet. A bejegyzésben szereplő számlaszámra szintén várják a pénzadományokat – tudtuk meg ByeAlex megosztásából.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!