Drága ózdi rapper

2023.08.04. 17:00

Majka felrobbantotta a színpadot Kazincbarcikán

A leggazdagabb hazai sztárok élén szerepel az ózdi rapper – adta hírül szerda este a Tények plusz, a Forbes magazin legfrissebb felmérése alapján. Ördög Nóra, Rúzsa Magdi és Kasza Tibi mellett Majka vezeti a sort.

Majoros Péter Majka

Fotó: MW

Az egyik legismertebb gazdasági és üzleti magazin, a Forbes minden évben összeállítja a legértékesebb celebek negyvenes listáját. Most a lap azt vizsgálta, hogy mitől megy olyan jól az üzlet, és mennyit visznek haza a hazai sztárok. Több mint 380 millió forintot hozott a szókimondó ózdi rapper, Majka cége a konyhára, amiből a magazin szerint Majka 78 millió forintot rakott zsebre, ő áll a dobogó legfelső fokán, amivel ő a legkeresettebb magyar celebritás. A riportban a rapper elmondta, éjjel-nappal dolgozik, de az egyensúlyokra figyel és mindenki annyit kap belőle, amennyit kell – szögezte le. Emellett vannak még a képernyős szereplés után járó gázsik és a zenélésből befolyó összegek. Korábban Curtissal hat és fél millió forintért vállaltak egy-egy fellépést, amiből körülbelül kétmillió volt a profit számára.

Az ózdi rapper és csapata egyébként csütörtökön Kazincbarcikán lépett fel a Kolorfeszten, és felrobbantották a színpadot a város színes fesztiválján. Majka itthon, Borsodban, még nagyobb bulikat próbál összerakni közönségének, mint egyébként, melyről a közösségi oldalra feltöltött és a fesztivál honlapján lévő képek árulkodnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!