Azta!

2023.07.27. 18:00

A Marson járt a Polgár házaspár – videó!

Eddig is egzotikus helyeken jártak, de ez mindent visz.

Boon.hu

Forrás: Instagram/Polgár Tünde

Nagyon érdekes helyen járt Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád. Jordániai nyaralásuk során olyan helyen fordultak meg, ahol akár egy Marson játszódó filmet is le lehetne forgatni. A tájnál pedig csak a buborékházak érdekesebbek, amelyek akár a Marsra telepedett földi kolónia otthonának is beillenének.

„Életünk kalandja! Ezen az utazáson a legfantasztikusabb élményt a természet adja számunkra. A Wadi Rum sivatag a világ egyik legmesésebb helye. Nem véletlen, hogy annyi Hollywood-i film alkotóját ihlette meg. Minket is megigéz - így nekivágunk gyalogszerrel felfedezni. Itt nincs mobil, nincs GPS- aminek hamar megérezzük a hiányát. Szépek a sziklák-csak nem könnyű közöttük tájékozódni. De a csodás buborékunk, pontosabban a kilátás a buborékból mindenért kárpótol. Nem is tudjuk, mikor láttunk utoljára ennyi csillagot- fényszennyezés nélkül. Te túlélnéd s sivatagban?” - írták a kalandról készült videójuk mellé.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!