Továbbra is aggódik

2023.06.27. 18:00

Hiába ígért egymillió forintot a miskolciaknak L.L Junior

L.L. Junior az Instagram oldalára töltötte fel a segélykérő üzenetet.

Boon.hu

Fotó: Markovics Gábor

A miskolciak és a péntek este a miskolci Rockwell Klubban bulizók segítségét kérte a napokban. A koncert alatt letette IPhone 13-as fekete színű telefonját a színpad mellé, annak viszont lába kélt. Bárkinek, aki megtalálja a telefont, 1 millió forint jutalmat ad - írta az énekes.

Közben kiderült, hiába volt a jutalom felajánlása, a becsületes megtaláló enélkül is visszaszolgáltatta a készüléket az énekesnek.

„Egy roma srác volt a becsületes megtaláló, ő hozta vissza a telefonom és egy forintot sem fogadott el érte. Amiatt azonban aggódom, hogy az adataim illetéktelenekhez kerülhettek, hiszen ki tudja, hány kézen ment át a készülék. Azt tudom, hogy nekem nincs semmi félnivalóm, de nem csak az bosszantana, ha az intim, családi felvételeim kikerülnének, de üzleti szerződések és egyéb fontos adatok is voltak a telefonomban, ezekkel azért, ha nem is feltétlenül nekem, de tudnának kárt okozni, ha visszaélnének vele” – mondta L.L. Junior a Blikknek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!