Máris sláger

2023.04.05. 17:00

Szabadulós klippel ment neki az internetnek Deniz

A Szabadon című új dal a globális világ útvesztőjében vergődő modern ember dilemmáit zenésíti meg.

ÉM

Deniz

Fotó: MW

Vasárnap posztolta közösségi oldalán a kazincbarcikai énekes, Deniz, hogy kedden 18 órakor érkezik az új dala videoklippel együtt, amiben Orsovai Reni is szerepel. A Szabadon című szám azóta megtekinthető a legnagyobb videomegosztón.

„Az egész stáb azt kérdezgeti, hogy tudtunk ilyen fxsza dalt írni” – írta az új dal beharangozójában az előadó.

Máris imádják a rajongók

A YouTube komment szekciójában a következő érdekes vélemények olvashatók a Szabadonról:

„Annyira de annyira brutális ez a klip és annyira komolyan leírtátok azt ami mostanában van az emberek lelkében hogy az valami hihetetlen. Az előadásmód, az alapzene, minden tökéletesen a helyén van. Köszönjük nektek, ez felbecsülhetetlen értékű muzsika ismét!”

„Deniz, egy fantasztikus énekhangot találtál. Korábbi rap szövegeid és azok mélysége, előadásmódod “húzása” számomra nagyobbat ütöttek. Abszolút kiváltották azóta is tartó elismerésemet és tiszteletemet, most pedig Reni hangjától dobok időről időre egy libabőrös hátast. Nektek nagyon jól áll az együttműködés. Boldogan hallanék több és több közös művet Tőletek” – írják a rajongók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!