Féltem

2023.03.11. 16:00

Már százezres nézettség felett pörög a szerelmes borsodi dal

Újabb közös klippel jelentkezett vármegyénk csibészrappere és énekesnője, amely igen jó fogadtatásra talált a rajongók körében.

HI

Klipforgatás közbeni werkfotó

Forrás: Madafaka Vision

Két hete került fel a Youtubra Márkypapa és Sylla közös dala a Féltem videóklipje, de máris 110 ezer fölötti megtekintést tudhat magáénak a kisfilm. A fülbemászó refrénnel és a szokásos ütős rappel jelentkező nótához a klipet a vármegye egyik jellegzetes helyén, Rudabányán forgatták. A helyszín Márky ötlete volt, mivel úgy gondolta ez a szép téli táj még jobban átadja a dal hangulatát és mondanivalóját.

– Nagyjából olyan másfél, talán két éve stúdiózás közben hallgattuk egymás demóit és mind a ketten, egymástól függetlenül egy szabadon felhasználható zenei alapra írtunk egy-egy dalszöveget, és észre vettük, hogy ez így nagyon is passzol. Ez után csináltattunk rá egy saját zenei alapot, és összedolgoztuk a kettőnk által megírt szövegeket. A zenét Jossa készítette, aki nem ismeretlen a hazai hip-hop producerek, rapperek körében – mondta el portálunknak Sylla.

A dal pihent egy kicsit, mielőtt a közönség elé került, de úgy tűnik ez jót tett neki.

– A dal már több, mint egy éve kikeverve, konyhakészen volt, viszont „betartottam” és csak a lemez megjelenése utána forgattuk le hozzá a klipet. ugyanis ez a dal is tavaly év végén megjelent A Vér Kötelez című lemezemen található, ami elérhető minden digitális boltban. A klip ismételten a saját Madafaka Vision immáron megújult stábja készítette, a felvételekért a GWWS - Creative Videos, a vágásért, utómunkáért a Pillanat Media felelt. A klip rendezője, gyártásvezetője ismételten, jómagam voltam – osztotta meg velünk Márkypapa.

Csekkoljátok a klipet és a dalt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!