Fényűző

2022.12.30. 10:03

Motorcsónakban térdelve barátkozik a tengerrel Polgár Tünde

A miskolci származású celeb jelenleg is az Egyesült Államokban tartózkodik férjével.

ÉM

Forrás: Instagram/Polgár Tünde

„Relax - nem éppen vízimádónak születtem, de barátkozunk, a tenger és én.” - írta az Instagramon Polgár Tünde a fotói mellé, amelyeken egy motorcsónakon pózol a kikötőben. A képek a floridai Siesta Key-ben készültek, amin semmi csodálkozni való nincs, hiszen Tünde nagyrészt ott él műkincskereskedő férjével, Polgár Árpáddal.

A tenger már csak azért sem lehetett egy ideig jelen Tünde életében, mert miskolci születésű. Ahogy a Spirit FM-en is hallható Nők, filter nélkül Köböl Anitával adásának vendégeként aposztrofálta magát: „Egy felkapaszkodott borsodi lány vagyok, akinek egyszerűen fontos volt, hogy a megnyilvánulása mit sugároz róla. Ez nem egy póz, nem egy kifelé mutatott valami, hanem azt éreztem, ahogy értem, hogy azon a szinten vagyok, amikor már ez is fontos.”

Mindössze 12 éves volt, amikor édesapja és testvére támasza lett. Sokan azt gondolják, hogy férje, Polgár Árpád hátán kapaszkodott fel, pedig valójában már előtte is sikeres nő volt.

„Sokkal hamarabb felkapaszkodtam, mint ahogy Árpival találkoztam. Nekem ez már előtte is fontos volt. Saját vállalkozásom volt, nagyon sok pénzt kerestem egy bizonyos időben a részvénypiacon, és akkor kapott el ez az egész miliő” – tette hozzá a beszélgetésben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!