celebhír

2021.07.16. 15:00

Új hobbijának hódol a musicalsztár

Kimaxolja a nyarat Veréb Tamás, aki egyre gyakrabban posztol a vízpartról.

Úgy fest, nem csak a munka terén fogott új dolgokba az énekes. Mint posztjában írja, bár ismeretlen terep volt számára a műsorvezetés, nagyon élvezi, hiszen folyamatosan izgalmas, új helyzetekbe kerül, beszélni pedig mindig is imádott.

A nyár azonban más újdonságot is tartogatott számára: elkezdett wakeboardozni. Talán a hosszú bezártság az oka, hogy extrém sportba fogott és igyekszik csupa új élményekkel gazdagítani az egyébként sem unalmas napjait. Mindenesetre úgy érzi, megtalálta azt a mozgásformát, ami igazán örömet okoz számára.

Persze jó néha megpihenni a sok csobbanás után, főleg, hogy kezdő lévén még igen nagyokat esik, amibe lássuk be, alaposan bele is lehet fáradni.

Tominak nem csak a sport, a környezetvédelem is fontos, nemrégiben a műanyagmentes július kapcsán nyilatkozott portálunknak. A cikket alább olvashatod.

https://boon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/fenntarthato-oltozkodessel-es-forrasvizzel-ovja-a-foldet-vereb-tomi-5598935/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!