Celebfigyelő

2021.02.01. 20:00

Veréb Tomi kiesett A Dalból, Juhász Marci 30 éves lett

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: Juhász Marci hivatalos Facebook oldala

Ismét egy igazán őszinte posztot tett közzé Veréb Tomi. Ezúttal csalódottságát fejezte ki, amiért szombaton kiesett A Dal versenyéből, méghozzá a zsűri pontszámai alapján. A pozitív kritikák nem mutatkoztak meg számokban, így a borsodi énekes nem folytathatja a versenyt múlt héten debütált Miénk volt a világ című dalával. Hogy pontosan mi a véleménye, azt az alábbi bejegyzésében fejtette ki.


Juhász Marci múlt héten bejelentette, hogy kilép a Nomadból, hétfő reggel pedig megjelent első szólódala, a Süllyedő hajó. Hogy mik a tervei, milyen lesz a szólóalbuma, és mi történik vele mostanában, arról egy interjúban mesélt nekünk, amit itt olvashattok. Nem mellékesen pedig épp ma ünnepli 30. születésnapját a származására oly büszke múcsonyi énekes, akire mi is büszkék vagyunk. BOLDOG SZÜLINAPOT, MARCI! 🥳


Kék ég, kék Porsche és Mikó Fanni. Csak a szokásos.


A múlt héten beígért Apu dal vasárnapra, mindössze három nap alatt a legfelkapottabb lett a YouTube-on. Apu, azaz ByeAlex az alábbi szöveggel tette közzé a videót. Neked hogy tetszik a dal?


Hófehér virágos hinta, tiszta romantika: Nótár Mary új videóklipet forgatott, és hatalmas meglepetést ígért, ugyanis duettet készített, de azt nem árulta el, hogy kivel. Természetesen, amint kiderül, mi is hírt adunk majd róla!


A hétvégén Majka is a természetbe menekült a családjával, és milyen jól tették! Az idő remek volt, és ha már máshova nem lehet menni, egy kis túrázás remek kikapcsolódást nyújt, nem csoda, hogy a Majoros család is ezt választotta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!