Celebfigyelő

2021.01.25. 20:00

Pál Dénes téli bográcsozása, Vajna Timi Andyre emlékezett

A múlt heti klipdömping folytatódik, ne maradj le celebhíreinkről!

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: Facebook

Nótár Mary újra elővette a gitárját, és követőinek is megmutatta, hogy bár mostanság nincs sok alkalma játszani a hangszerén, azért még nem jött ki a gyakorlatból.


Múlt pénteken Veréb Tomi tette közzé legfrissebb dalát, A miénk volt a világ címmel mely igazán a lelkéből szól, hiszen a zene és a szöveg is az ő munkája. Mint írta, úgy érzi, ez az eddigi legfontosabb szerzemény az életében, melyet egyébként beválogattak a Dal 2021 legjobb 40 dala közé. Az őszinte önvallomást itt olvashatod, melyben az említett klipet is megnézheted.


Vajna Timi Andyre emlékezett. A két éve elhunyt producer a mai napig nagyon hiányzik a volt feleségének, aki gyakran posztol is róla. Korábban sokan támadták amiatt, hogy Andy halála után éli az életét, amire nemrégiben őszintén válaszolt egy Insta-kommentben.

„Most jan 20-án lesz 2 éve, hogy az angyalokhoz költözött. Az iránta érzett szeretetem soha nem fog elmúlni és mindig gondolok rá, senki se tudja a helyét a szívemben elfoglalni. […] 1 évig depresszióba estem és tisztelettel gyászoltam ill. gyászolom a mai napig, az egyik legjobb barátom segített ki belőle, aki szintén imádta és tisztelte Andyt. Mindenkinek egy élete van és muszáj tovább lépni, különben öngyilkos lesz… az insta nem mutatja a belső érzésünket és fájdalmunkat, az csak egy kirakat…”


Pál Dénes megunta a telet, és dacára a hidegnek, előkerült a bogrács, hogy egy jó kis lecsó készüljön ebédre. Te bográcsoztál már januárban?


Az Instán posztolt videójával egy fotózás kulisszatitkaiba avat be minket a gyönyörű Mikó Fanni.


A Csillag születikből ismert Juhász Marci és a Nomad nagy bejelentésre készül, amiről természetesen mi is beszámolunk majd. Marci pedig hamarosan szólólemezzel jelentkezik, február elsején teszi közzé az album első dalát, a Süllyedő hajót.


ByeAlex sem áll meg, ezúttal több mint egy éve a fiókban várakozó nótával jön ki január 28-án Apuként.

Emellett pedig egy fontos üzenetet is közvetített a követői felé: elkezdett futni és rajongóit is arra biztatja, hogy ne felejtsenek minden nap mozogni valamit! Egyébként is nagyon fontos a rendszeres testmozgás, ha egészségesek akarunk maradni, a jelenlegi járványügyi helyzetben pedig még inkább hangsúlyt kell fektetnünk rá.


Egy csodás tengerparti képpel emlékszik az utazások szabadságára Deniz. Alig várja, hogy újabb élményeket gyűjtsön. És ti?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!