Celebfigyelő

2020.10.19. 20:00

Majka mókamesterkedik, Vajna Timi elképesztő kilátást posztolt a lakásából

A kisvideókon kívül köszönetek is ellepték a Facebook-ot a dalszerzők napja alkalmából. Csekkold, mi történt celebjeink háza táján!

Bukovenszki-Nagy Eszter

Már csak egy dal felvétele van hátra, és kész az új lemez, jelentette be ByeAlex. Ti is várjátok már?


Majka továbbra is mókamesterkedik, most egy rövid videóban mindenféle arcokat „próbált fel”.


Úgy fest, igazán sokoldalú művész Nótár Mary, aki ezúttal a festészetben próbálta ki magát. Neked hogy tetszik az alkotása?

{„subsource”:„done_button”,„uid”:„5F401214-0258-4F0A-8376-1C13DEF72018_1603110716372”,„source”:„other”,„origin”:„unknown”,„source_sid”:„5F401214-0258-4F0A-8376-1C13DEF72018_1603110740301”}


Furcsállja néha Deniz, hogy 15 év után is vannak, akik nem tudják, hogy maga írja a dalait, pedig így van. Ezt megjegyezte a dalszerzők napi posztjában is.


Veréb Tomi is köszönetet mondott a dalszerzők napja alkalmából.


Szegény Vajna Timi, miután hazatért Amerikába, jetlagtől szenvedett. Mondjuk, ilyen kilátás mellett mi biztosan hamar tudnánk akklimatizálódni.


Egy újabb kisvideót osztott meg Pál Dénes Miskolcról, nézd meg te is!

Mi a tervetek a hosszú hétvégére? 🙂 Az előrejelzés szerint egészen szép őszi idő lesz a héten, így gondoltam, folytatom is a Miskolc-sorozatot, hátha kedvet csinálok nektek egy kis kiránduláshoz! Diósgyőr a szívem csücske, ezért különösen nagy szeretettel ajánlom. A várat mindenképpen érdemes megnézni, a Tündérkertben pedig ősszel is fantasztikus a hangulat és a látvány. Ha minden jól megy, mi a hétvégén családlátogatunk és pótoljuk az elmaradt szülinapi-névnapi ünnepléseket Miskolcon, valószínűleg egy kis sétára is jut majd idő, akár össze is futhattok velünk (kacsintós szmájli). Ti merre mentek? – írta a videóhoz.


A Nomad zenekar pénteken Miskolcon lépett fel, a koncertről itt írtunk egy beszámolót, tele képekkel és videókkal. Csekkold!


Juhász Marci a hétvégén a nagypapájára emlékezett, megmutatva, hogy a rockerszív valójában rengeteg szeretetet rejt. :) Bár ez tőle nem meglepetés.

🎬❤️

„Minden olyan embernek küldöm ezt a dalt, akinek volt vagy van egy olyan papója, akivel minden hülyeséget meg lehetett csinálni. Én álmomban éjszaka vele voltam ismét, ebből született ez a kis vicces visszaemlékezés.

Ki ismer magára?”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!