Labdarúgó NB I

2023.08.04. 22:43

Hatgólos döntetlen született Felcsúton

A vendég Újpest kétgólos hátrányból felállva, Matija Ljujic három góljával 3-3-as döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójának nyitómérkőzésén.

MW

A felcsúti Alberto Levi Jonathan és Karlo Bartolec, valamint az újpesti Branko Pauljevic és Katona Mátyás a labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntõjében játszott Puskás Akadémia FC - Újpest FC mérkõzésen a felcsúti Pancho Arénában 2023. február 9-én

Forrás: MTI

Fotó: Vasvári Tamás

A felcsúti Pancho Arénában Youhuu, a rackajuh, az augusztus 19-én rajtoló budapesti atlétikai világbajnokság kabalafigurája végezte el a kezdőrúgást.

Kiegyenlített első negyedórát követően Lamin Colley egyéni akciójával megszerezte a vezetést a hazai gárda, majd a gyorsan reagáló Újpest büntetőből egalizált. Nem tarthatott sokáig az újpesti öröm, mert a Puskás Akadémia három perc alatt szerzett két góllal megnyugtató előnyt szerzett a szünetig.

Fordulást követően az első támadásából szépített a vendégcsapat, Colleyhoz hasonlóan Matija Ljujic is másodszor volt eredményes. Támadásban maradt az Újpest és egy formás támadás végén Ljujic mesterhármasával egalizált. A hajrához közeledve próbált felpörögni a Puskás Akadémia, amely a 94. percben Colley révén újra betalált, azonban hosszú percek "VAR-ozását" követően les miatt érvénytelenítették a gólt.

OTP Bank Liga, 2. forduló: Puskás Akadémia FC - Újpest FC 3-3 (3-1)                                                                           Pancho Aréna, v.: Pintér Cs.
gólszerzők: Colley (21., 37.), Levi (40.), illetve Ljujic (32., 46., 62., az elsőt 11-esből)
sárga lap: Szolnoki (75.), Colley (76.), Ormonde-Ottewill (77.), illetve Tamás (54.)
   
Puskás Akadémia FC:
Markek - Maceiras, Szolnoki, Stronati, Ormonde-Ottewill - Batik, Plsek (Komáromi, 77.) - Corbu, Slagveer, Levi (Ominger, 90+1.) - Colley
       
Újpest FC:
Nikolic - Pauljevic, Anculasz, Hall, Tamás - Onovo, Mack (Sasere, a szünetben), Ljujic (Kastrati, 89.) - Kiss T. (Mörschel, a szünetben), Ambrose (Jevtovszki, 89.), Ganea (Simon K., 71.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában