ingyenes

2021.06.12. 14:42

Vasárnap tartják a Nagy Táncválasztó workshopot

A Magyar Táncművészeti Egyetemen idén is több különböző táncműfajjal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Az idei eseményre kicsiket és nagyokat, fiatalokat és felnőtteket, amatőröket és profikat egyaránt várnak a szervezők – olvasható az esemény tájékoztatójában. Mint írják,

a látogatók a tánc különböző technikáit kiváló mesterek irányítása mellett ismerhetik meg. A gimnasztika, néptánc, balett, modern tánc, különféle társas- és divattáncok kipróbálására 30-30 percben lesz lehetőség.

A háziszínpadon változatos bemutatóórákat tartanak, de egy többgenerációs táncoscsalád is bemutatkozik: Brieber János Harangozó-díjas néptáncművész és családtagjai, köztük Topolánszky Tamás, Oláh Zoltán és Brieber Éva.

A kísérőprogramok között lesz kedvcsináló előadás, több színpadi program, talkshow táncos vendégekkel, valamint tánckellékek, emléktárgyak vására is várja az érdeklődőket.

Az esemény ingyenes, de a táncórákon való részvétel regisztrációhoz kötött. A járványveszély miatt az egyetem területére az esemény ideje alatt csak védettségi igazolvánnyal lehet belépni.

A 18 éven aluliak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel érkezhetnek.

A Táncpedagógusok Országos Szövetsége és a Magyar Táncművészeti Egyetem 2019-ben a tánc világnapja (április 29.) alkalmából hagyományteremtő szándékkal rendezte meg az első Nagy Táncválasztó workshopot.

A Válaszd a táncot! Válassz egy táncot! szlogennel meghirdetett program célja a táncműfajok megismertetésén túl, hogy széles körben népszerűsítse a mozgást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!