Krimi

2023.08.14. 13:37

Kilencedik emeletről zuhant a mélybe egy debreceni fiú

Állítólag bekéredzkedett a házba, hogy a fennakadt drónját leszedje.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Kizuhanhatott egy fiatalember egy debreceni panelház kilencedik emeletéről szombat délután 14 óra körül. Az Országos Mentőszolgálat sajtószolgálata hétfőn arról értesítette a Haon.hu portált, hogy egy fiatal férfit súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a helyszínről. 

Elmondták, hogy a fiatalember jelenlegi állapotáról információval nem rendelkeznek, azonban nem egy hivatalos forrás szerint életben van.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete a portál megkeresésére közölte, hogy bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel.

Mint a Haon.hu cikkében beszámolt róla,  elérték az eset egyik szemtanúját, aki a közelben lakik.

A kép illusztráció!
Fotó: Baranyai Attila

Alig pár percen múlott, hogy lássam az esetet, de még így is borzalmas látvány volt a fűben fekvő test. A mentők szirénáira és a hangos beszédre lettem figyelmes. Először nem tudtam, hogy mi történt, azt hittem, valaki rosszul lett, mivel nem látszottak külsérelmi nyomok

– mondta az illető.

Megtudták tőle azt is, hogy a szemtanúk helyszíni információi alapján a fiatal fiú nem az épületben lakott. Feltehetőleg bekérezkedett egy kilencedik emeleti lakásba, és megkérte az ott lakó hölgyet, hogy engedje be, mert a drónja fennakadt az erkélyen.

Hogy mi történhetett valójában, jelenleg még nem lehet tudni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában