Tisztességtelen

2022.03.31. 06:45

Állig felfegyverkezett TEK-esek törtek rá a családra, elképesztő, mit műveltek

Egy anyát, fiát és annak barátnőjét gyanúsítják a hatóságok azzal, hogy fogva tartottak és prostitúcióra kényszerítettek egy 18 éves lányt. A TEK ütött rajtuk, az esetről felvétel is készült.

A nyomozás során arra is fény derült, hogy a 22 éves férfi a közösségi oldalon hálózta be a 18 éves lányt. Rövid ismerkedés után márciusban egy fővárosi gyorsétteremben találkoztak, majd egy VII. kerületi lakásban folytatták az estét. A férfi rábeszéléssel, egyre erőszakosabb fenyegetésekkel és végül fizikai bántalmazással kényszerítette a fiatal lányt prostitúcióra. A kényszerítésbe a férfi anyja és barátnője is bekapcsolódott, a lány által keresett pénzt pedig elvették tőle. 

A szexuális szolgáltatást az interneten hirdették, helyszínként saját lakásukat biztosították. A lány nem hagyhatta el azt, így csak akkor sikerült megszöknie és segítséget kérnie, amikor már az utcára is kiküldték kuncsaftokat szerezni – közölte a rendőrség.



Mivel felmerült, hogy a fiatal férfinak fegyvere van, a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével csapott le március 26-án délután az erzsébetvárosi lakásban tartózkodó gyanúsítottakra.

A BRFK Bűnügyi Főosztály emberkereskedelem és kényszermunka bűntette miatt indított eljárást. A 22 éves K. Bélát és anyját, a 41 éves R. Helgát kihallgatásukat követően őrizetbe vették, majd március 29-én letartóztatták őket. Harmadik társuk, a 19 éves B. Nikoletta szabadlábon védekezik. A házkutatás során a nyomozók találtak egy pisztolyt is, azt fegyverszakértő vizsgálja – írja a Bors.

Fotó: police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!