időjárás

2021.01.27. 16:36

Felhős, csapadékos lesz a csütörtök

Címkék#időjárás

A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 7 fok között alakul.

Éjszaka átmenetileg csökken a felhőzet, északkeleten és az Észak-Alföldön párás lesz a levegő, foltokban köd is képződhet. Hajnalban nyugat felől felhősáv érkezik, amely napközben kelet felé vonul és szakadozik. Délutántól megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, estére a legtöbb helyen már erősen felhős lesz az ég.

Szerdán számottevő csapadék nem várható, estétől viszont előbb északkeleten, majd északnyugaton gyenge havazás, hószállingózás előfordulhat.

A csütörtök napközbeni átmeneti száraz időszakot követően estétől északnyugat felől egyre több helyen eső, havas eső, északkelet felé haladva már inkább havazás valószínű. Szerdán az északnyugati, csütörtökön este már a délnyugati szelet a Dunántúlon erős lökések kísérik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1, -6 fok között valószínű, de az északi fagyzugos helyeken -10 fokot, illetve ettől alacsonyabb értékeket is mérhetünk.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 1 és 7 fok között alakul.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!