Bulvár-celeb

2024.06.21. 10:05

Bochkor Gábor újra szerelmes

Pásztor Anna elszólta magát: Bochkor Gábor szíve újra foglalt.

MW-összeállítás

Forrás: Ripost

Bochkor Gábor a reggeli rádiózás közismert arca, akiről mindenki úgy tudja, hosszú ideje egyedülálló, ám most úgy hírlik, hogy újra szerelmes. A kapcsolatról Pásztor Anna rántotta le a leplet, amikor a Bochkor című reggeli műsorban adott interjút – írja a Bors.

Az énekesnő és Bocsi hosszú évek óta közeli barátok, így nem véletlen, hogy a Bochkor 6X egyik meghívott fellépője volt, ahol az éneklés mellett fel is köszöntötte a rádióst. És bár egészen eddig nem volt köztük több mint barátság, Anna egy édes hármast ajánlott fel akkor a szülinaposnak. Ma reggel a rádióban ezt meg is erősítette. Sőt, azt is elmondta, hogy Bochkor új párja iránti tiszteletből gondolt a hármasra:

„Nekem még tartozol a diákéveimért, hogy téged kellett hallgatnom minden reggel egyetemre menet, és ezért az egyik lehetőség a természetben való fizetés. De mivel tiszteletben tartom a párkapcsolatodat, hiszen volt is alkalmam találkozni a kedves hölggyel, ezért gondoltam, nem rontanék bele, és legyen édes hármas.”

Bochkor Gábor párja vajon, mit szól ehhez?

A meglepő bejelentés után Anna előállt egy másik lehetősséggel is, ami talán jobban tetszene az új barátnőnek is:

– Vagy van a B opció, azt mondtad, hogy veszel nekem egy TV-t. Én ebben is nagyon szívesen benne vagyok, de lehet a kettő egyszerre is.

Meg is beszéltük, mindenben benne vagyok

– válaszolta nevetve a rádiós.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!