Bulvár-celeb

2024.05.27. 14:50

Erre nem számítottunk! Meghallgatták Kulcsár Edinát a dubajozós perben

Az egykori szépségkirálynő vallomást tett, és elmondta, mi volt a feladata kiközvetített hoszteszként.

MW

Kulcsár Edina elárulta, mit kellett csinálnia Dubajban

Forrás: Origo

Fotó: Ladóczki Balázs

Hét éve tart az úgynevezett "dubajozós" per, amelynek vádlottja K. Zoltán azért került a bíróság elé, mert csinos, fiatal magyar hölgyeket közvetített külföldre hoszteszmunkára, később azonban kiderült, hogy szexuális szolgáltatásokat várnak el tőlük. A botrány 2011-ben robbant ki. A lányok több külföldi országban jártak, így például Marokkóban, az Egyesült Arab Emírségekben és Libanonban - írja cikkében a Bors. 

A vádiratban szereplő lányok közül többen nem vállalták a nevüket, ezért csak számmal szerepeltek, de a per során egyre több ismert név is nyilvánosságra került, mint például Kulcsár Edina, Kovács Dóra vagy éppen Vajna Tímea.

Ma már bíróság előtt jelent meg a vádlott, folytatódnak a tárgyalások. Ma Kulcsár Edina is bejelentkezett videón, mivel várandós, megengedték, hogy így tegyen vallomást.

A tárgyaláson Kulcsár Edina videóbejelentkezés útján tett vallomást
Forrás: Bors

Edina most azt vallotta, hogy egyszer utazott a vádlott szervezésében Dubaiba, és csupán annyi volt a dolga, hogy pihenjen egy szállodában, és partikon vegyen részt más lányok társaságában, velük beszélgessen.

"Az volt a dolgunk a lányokkal, hogy betöltsük a teret, csak egymással kellett beszélgetnünk egy hatalmas nappaliban" - vallotta Kulcsár Edina.

A bíróság felolvasta Edina korábbi vallomását, amelyben elmondta: többször járt Dubaiban, ötször volt Bejrutban, valamint Marokkóban, Kairóban és Míkonoszon is.  Edina erre azt felelte, hogy erre már nem emlékszik - tudta meg a Bors újságírója, aki jelen volt a tárgyaláson. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!