Bulvár-celeb

2024.02.10. 05:50

Olvasni is undorító! Nemazalány fotójánál förtelmes kommentek jelentek meg

Fanni azonban nem veszi ezeket magára, hanem csendben tűri a gusztustalan megnyilvánulásokat.

MW

Halastyák Fanni

Fotó: Szabolcs László

Halastyák Fanni, azaz Nemazalány YouTube-rapper és social media influenszer. Tehetségének és a szimpatikus személyiségének köszönhetően hamar országos ismertségre tett szert, ma már a celebeket foglalkoztató televíziós műsorok kihagyhatatlan szereplője. Ám Fanni a népszerűséggel együtt hamar megtapasztalta azt is, hogy a kommentelők milyen könyörtelenek tudnak lenni egy egy hírességgel. 

A közszereplőknek egy-egy ártatlan fotója alá olyanokat is írnak a hozzászólók, hogy: "biztosan filterezve van", "nagyon meghíztál", "rosszul nézel ki", "megjátszod magad"... és még lehetne sorolni.

Az énekesnő ismerősei szerint Nemazalányt nehéz kihozni a sodrából, és a jelek szerint a barátoknak igazuk is van, főleg ha megnézzük azokat az ocsmány beszólásokat, melyek Fanni legutóbbi Instagram-bejegyzéséhez érkeztek. 

Ezek a kommentek tényleg túl mennek minden határon, agresszív, szexuális tartalmú irományok, amiket ha elolvas az ember, felfordul a gyomra - írja cikkében a Bors.

Íme, egy a leggusztustalanabb kommentek közül, amit Fanni kapott:

"Istenem, azok a cicik hogy mozoghatnak, mikor lovagol, jaj, de szétsz**nám őket"

Furcsa, de ezt a hozzászólást Halastyák Fanni egy ideig nem törölte a kommentek közül. Hogy miért hagyta ott, rejtély. Talán azért, hogy az összes többi hozzászóló is lássa, milyen undorítóan tud viselkedni az az ember, aki fényképpel vállalja a minősíthetetlen kommentet...

A fent idézett hozzászólás ehhez a fotóhoz érkezett:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában