Bulvár-celeb

2024.02.08. 11:12

Megyeri Csillának durván beszóltak a kommentelők

Követői nem hagyták szó nélkül, hogy a fotóin nyomokban sem hasonlít valódi önmagára.

MW

Megyeri Csilla

Forrás: MW bulvár

Fotó: Máté Krisztián

Megyeri Csilla 24 órán keresztül elérhető Insta-sztorija nagy port kavart az egyik internetes oldalon. A fotón nem egyedül szerepel, és azzal a kérdéssel fordul követőihez, valóban hasonlítanak-e ők ketten egymásra? Biztosan nem számított arra a kommentcunamira, amit rázúdítottak az internetezők.

Forrás: Instagram

Megyeri Csilla nem szívbajos, ha a celebek kioktatásáról van szó, de most visszanyalt a fagyi, mert kapott hideget-meleget, amiért nem vállalja fel a külsejét, hiszen annyi appot használ, ami a valóságot teljesen eltorzítja.

A kommentekből szemezgetünk: 

„Pár hete láttam a Zarában, iszonyat dromedár, nagyon ronda” – reagált a fotó láttán valaki.

„Szörnyen áll rajtuk, akin a fekete felső van, épphogy takarja a bimbijét” – írta egy másik internetező.

Csilla nem tudom, minek keskenyíti így le a fejét, mikor akkora van neki, mint egy motor bukósisak, köszönő viszonyba sincs, ahogy kinéz ezzel a képpel, bár ezen is borzalmas ezzel az éles állal. Komolyan, sosem fogom megérteni azokat a nőket, akik szerint ez szép és jól néz ki

– utalt valaki más a túltolt filterekre.

Vajon miért kedveli annyira Megyeri Csilla a filtereket?
Forrás: Ripost

„Ezekben annyi műanyag van, hogy az újrahasznosítók felsírtak” – reagált egy kommentelő.

„Uramisten! És ők fizettek azért, hogy így nézzenek ki? Mik azok az állak? Félelmetes. Ezen már a faceapp sem segít, ahogy látom” – tette fel a költői kérdést másikuk.

„Jajj, Csilla! Te meg ne erőlködj, sohasem leszel szép. Sz*r a genetikád: vaskos vagy és tipikus holdarc, olyan konyhás nénis” – reagált egy másik kommentelő.

Hogy mit mondtak még a fotó láttán a követők, kiderül a Ripost cikkéből. 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!