Bulvár-celeb

2023.08.24. 14:00

Valkusz Milán úgy helyretette a reklamáló szülőket, hogy csak néz mindenki

A Valmar duó tagja megelégelte a bántásokat.

MW

Forrás: Metropol

Fotó: Nagy Zoltán

A szülőknek szánta legutóbbi 24 óráig megtekinthető történetében Valkusz Milán az Instagramon. Néhányan ugyanis amiatt támadták őt és Marics Petit, mert nem tudnak mindig mindenkivel fotózkodni - írja cikkében az Origo.

"Lelombozó olyan üzeneteket és kommenteket kapni, hogy ez a fellépés most nem sikerült olyan jól, mert az én kislányomhoz, fiamhoz vagy gyerekemhez nem mentetek oda fotót csinálni, meg nem mentetek oda valamit megcsinálni, amit az édesanyuka elvárt volna" – mondta az énekes.

 

Több dolog is eszembe jutott ezzel kapcsolatban, az egyik az, hogy ez nem kötelező része a koncerteknek sajnos, vagy nem sajnos... De mi mindig kimegyünk, fotózkodunk, és megteszünk, amit megtudunk. Csak általában annyi ember van, hogy nem mindenkire jut idő. De az is lehet, hogy bal lábbal kel fel az ember, nem szívesen megy oda, vagy beteg, mert mondjuk van egy légúti betegsége, ami most éppen Petinek volt...

- tette hozzá Milán.

"Szóval, csak annyit szeretnék kérni, hogyha kommentet írsz, előtte kérlek gondolkozz el! Gondolkozzon el a szülő, vagy bárki, hogy ne legyünk már mi a falra festett démonok, ne legyünk már mi azok az emberek, akik elszálltak, vagy a világ pusztulását akarják, mert ezt vagy azt nem csinálják meg egy koncerten! 

Mert tényleg igyekszünk, csináljuk, még akkor is, ha ez a legfárasztóbb része egy koncertnek, mert én ezt például a kötelességemnek érzem. Nagyon szeretek ezzel örömet okozni a rajongóknak, látni egy kisgyermeknek, vagy bárkinek a szemében, hogy ez neki milyen sokat jelent, hogy ott vagyok, rá mosolygok, ez engem is feltölt. 

Csak azért szólaltam fel ezzel kapcsolatban, mert hidegen hagynak az unintelligens kommentek, de vannak akik ezt intelligensen fogalmazzák meg, hogy mi ténylegesen mennyire retek emberek vagyunk, ez pedig nem okés! Intelligensen ne legyél full kretén, akkor először gondold át és utána írj"

– zárta a zenész.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!