Szomorú

2023.08.16. 09:26

Gabival tervezett megöregedni: szívszorító videón Krausz Gábor vallomása

A pletykák szerint mégsem volt annyira békés az a szakítás.

MW

Forrás: TV2

Krausz Gábor úgy tervezte, hogy a Tóth Gabival közös otthonuk lesz az utolsó az életében. Ám ezt a sors felülírta, és alátámasztani látszik a nem túl békés szétválást az a fotósorozat is, amely az énekesnőről és új kedveséről készült. 

Papp Bence Máté elvileg azt a szentendrei otthont lakja, amit pár hónappal ezelőtt még a sztárséf csinosítgatott. Krausz időközben albérletbe költözött, ahová ideiglenesen magával vitte Gabival közös kislányukat, Hannarózát is.

Krausz a szentendrei otthonban találta meg végleges otthonát. Annyira biztos volt ebben, hogy a hot! magazinnak májusban még úgy fogalmazott: 

innen csak kukászsákban viszik el.

Férfiként mindig az az otthonom, ahol az ágyam van, ugyanis rengeteget költöztem már életem során. Ez a helyzet most inkább a családnak új, de még én is szokom, hogy most ez az utolsó költözés, és innen valószínűleg már csak kukászsákban megyek el. Remélhetőleg...

– fogalmazott akkor Krausz Gábor, akinek szavaiból jól tükröződött, hogy Gabival akarta leélni az életét. Nos, úgy tűnik, a sors más történetet szánt nekik.

Hogy mit mond a jósnő Tóth Gabiék házasságáról, kiderül a Ripost cikkéből. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában