Bulvár-celeb

2023.03.09. 22:18

Teljesen kikelt magából Galambos Lajos, amikor az ítéletről kérdezték (videó)

Kifulladva tudott csak válaszolni.

Fotó: YouTube/Frizbi TV

Hajdú Péter vendége volt a Frizbiben Galambos Lajos, aki igencsak rossz bőrben jelent meg a műsor keddi felvételén, hiszen ekkor már tudta, nem fogadták el halasztási kérelmét, súlyos betegsége ellenére börtönbe kell majd vonulnia.

Hajdú Péter megkérdezte, milyen bizonyítékok alapján ítélték el a zenészt, vallotta-e ellene valaki azt, hogy Galambos Lajos őt megvesztegette, vagy tudja, hogy a zenész áramot, gázt vagy vizet lopott.

Lajcsi erre teljesen kifakadt – írja a Ripost.

„Nem volt ilyen és nem is lesz ilyen, mert ilyen nem fordult elő! Erről van szó! Pontosan erről van szó! Csak sajnos tőlem ezt senki nem kérdezte meg! Ilyen nem volt és ilyen nem fordult elő! Ezt a kérdést rajtad kívül senki nem tette fel... Ez a probléma! Ezért tartunk ma itt, mert ez előfordulhat! 

Nekem az elmúlt hét évben erre ráment az életem, a családom, a magánéletem! Azzal a kérdéssel kelek és fekszem, hogy hogyan tudom bizonyítani az ártatlanságomat, hogy nem vesztegettem meg senkit, nem loptam áramot, gázt és vizet! Én vagyok a vízszolgáltató Boldogasszonypusztán. Enyém a vízglóbusz, ami ellátta az egész települést!”

 – mondta idegesen Galambos Lajos, aki válasza közben többször is kifulladt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!