Kemény kritika

2022.03.29. 07:08

Latinovits Zoltán csúnyán beszólt Korda Györgynek: így reagált az énekes

Korda György csaknem öt évig lakott a Latinovits–Ruttkai házaspár szomszédságában, így jó viszonyt ápolt a párossal. Bár a színészóriás egyszer kemény szavakkal illette Kordát, őt ez büszkeséggel töltött el.

Elképesztő sikereket tudhat a magáénak Korda György, akinek élete legjelentősebb mérföldkövei mind Budapesthez köthetőek. Az énekest Budapest Díszpolgára címmel is kitüntették, amely elismerést büszkén viseli. 
 

– Nagyon büszke vagyok rá, hogy ezt a címet viselhetem. Ugyanakkor ez egy felelősség is, hogy az ember úgy éljen, úgy alkosson, hogy az méltó legyen ehhez a címhez. Szeretnék ennek mindig eleget tenni
– mondta a 95.8 Sláger FM-en Korda György, aki több mint hat évtizede van a pályán, ám néha megkérdőjelezi az elért eredményeit.

Néha felteszem a kérdést, hogy csináltam én valamit ebben az életben? Hatvanöt éve vagyok a pályán, de olykor vannak kételyeim. Az ember mindig várja a bizonyítékokat, a megerősítést

– árulta el az énekes, aki Latinovits Zoltántól anno olyan kritikát kapott, amelyen akár meg is sértődhetett volna. Ő azonban büszke arra, amit a színészóriás egyszer a fejéhez vágott.

– Öt évig éltem a Bajza utcai garzonházban Latinovits Zoltán és Ruttkai Éva szomszédságában. Nem mondom, hogy barátok voltunk, mert Latinovits nem volt az a könnyen barátkozó típus, de jóban voltunk.


Egyszer a fészerbe lehívtam segíteni és leteremtett, amikor beszéltem, hogy »Kuss, mi vagy te? Egy hang, semmi más!« Megsértődhettem volna, de én örültem, hogy Latinovits számára énekes voltam. Ez egy elismerés volt a részéről

– mondta a SlágerKult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak Korda György.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!