őszinte vallomás

2021.01.17. 17:55

Sydney van den Bosch: volt olyan párkapcsolatom, ahol elvárás lett volna a műmell

A TV2 sztárja tökéletesre szerkesztett képeket tesz közzé az Instagramján, de úgy látja, igyekszik megmutatni a valódi énjét is.

Forrás: Ripost

„Micsoda probléma a testképzavar, azért mert a közösségi média mindent elferdít! Tudjátok, imádom a csodaszép képeket, imádom, hogy az én pozitivitásomból táplálkoztok. De az instagram sztoriimban mindig ott van az igazság, amit nem töltenék fel a fotóalbumomba, de soha nem titkolnám el előletek” – kezdte új bejegyzését Sydney van den Bosch, akit már 143 ezren követnek az Instagramon.

„Dühös vagyok, mert tudom, hány nőt érint ez a probléma. Volt olyan párkapcsolatom, ahol elvárás lett volna a műmell!Na, ne már! Ne álljatok be a sorba, ne foglalkozzatok az unatkozó, megmondó fotelforradalmárokkal vagy irigy ismerősökkel. Mert ők éjjel-nappal edzenek. Egészségesen étkeznek. Ja, és a plasztikába menekülnek. Te, te vagy! Formásan, kereken, vékonyan, természetesen” – írta a posztban, amelyet az Origo szúrt ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!