Ország-világ

2021.01.15. 12:34

Halálos közlekedési baleset áldozata lett a mohácsi rendőrkapitány, akit egy éve neveztek ki

Úgy tudni, dr. Páter Attila éppen munkába tartott.

Forrás: bama.hu

Súlyos közlekedési baleset történt pénteken reggel a Nyugati elkerülő úton Pécsett, amikor két személyautó karambolozott az 57-es főút 43-as kilométerénél.

A baleset során az egyik autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, továbbá egy személy megsérült.

A Mohácsi Újság.hu információra hivatkozva a bama.hu azt írja, az áldozat dr. Páter Attila, Mohács rendőrkapitánya. Úgy tudják, az alezredes éppen munkahelye felé tartott szolgálati autójával, amikor a baleset történt.

Szomorú aktualitás, hogy Páter Attilát napra pontosan egy esztendővel ezelőtt nevezték ki Mohács rendőrkapitányává

– áll a Mohácsi Újság.hu cikkében.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja, a rendőrök a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett helyszíneltek, amelyet 9 óra 57 perckor feloldottak, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Mint a rendőrség honlapján később közzétette, életének 47. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt dr. Páter Attila rendőr alezredes, a Mohácsi Rendőrkapitányság megbízott vezetője. Az alezredes 2020. január 16-ától látta el Mohácson a kapitányságvezetői feladatokat, előtte 16 éven át vezette a Pécsi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályát.

Fotó: police.hu

Páter Attila 27 éven át szolgálta hazáját a magyar rendőrségnél.

A testület teljes állománya osztozik a család fájdalmában, zárul a közlemény.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!