gyógyíthatatlan sebek

2020.11.17. 10:48

Újra kell élnie fia tragédiáját L.L. Junior exének?

A rapper gyermekét tavaly gázolta halálra egy autó.

Forrás: Bors

Újra át kell élnie fia, Dávidka tragikus halálát L.L. Junior korábbi feleségének, Hopp Csillának, ha a nyomozás megkívánja – írja a Blikk alapján a Bors.

„Legutóbb egy hónapja volt az ügyfelem kihallgatáson, akkor szintén elmondott mindent, ami a balesettel kapcsolatos. Ha szükséges, akkor helyszíni szemlét és szembesítést is elrendel a nyomozó hatóság. Ám még nem kaptunk értesítést ezeknek az időpontjáról” – nyilatkozta a lapnak Hopp Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor.

A helyszíni szemle során az érintettek nemcsak visszatérnek a helyszínre, de részletesen mesélniük is kell a történtekről, hogy azok rekonstruálhatóak legyenek.

„A gyanúsított kérheti, hogy ne kelljen részt vennie a szemlén, de ha ez kell ahhoz, hogy tisztázva legyen, pontosan mi és hogyan történt a balesetkor, akkor – ha nehéz is – meg kell tenni. Ügyfelem is tudja, hogy lelkileg, pszichésen megterhelő lesz újra visszatérnie oda, ahol imádott fia elhunyt, de megteszi, ha a hatóságok szerint ez szükséges” – tette hozzá a jogi képviselő.

Borítókép: L.L. Junior és Hopp Csilla

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!