trauma

2020.11.24. 05:35

Rémálom: a koporsóban tért magához a halottnak hitt asszony

A szomszédok riasztották a napok óta eltűnt nőhöz a rendőrséget. A földön fekve találtak a „halott” nőre.

Forrás: Shutterstock

Egy bizarr történetről számoltak be a Bihar megyei Báródbeznyéről. Egy 76 éves helyi asszonyt halottnak nyilvánítottak, ám amikor éppen készültek volna betenni a koporsójába, családja szeme láttára éledt fel.

Az idős asszonyt legutóbb múlt héten hétfőn látták a szomszédai, és félve attól, hogy történt vele valami, csütörtökön már értesítették a helyi rendőrőrsöt. A helyszínre kiérkező járőr a földön fekve találta rá, ám mivel állítólag nem érzékelte a pulzusát és a légzését sem, értesítette az orvost – írja a Maszol alapján a Ripost.

Az orvos a késői idő miatt azonban nem ment házhoz, hogy kiállítsa a halotti bizonyítványt. Másnap a család megkezdte az ilyenkor szükséges intézkedéseket. Gyertyákat gyújtottak az „elhunyt” emlékére, és amikor a koporsóba akarták áthelyezni a testet, a földön fekvő asszony magához tért, elkezdte mozgatni a végtagjait és meg is szólalt. A megriadt családtagok azonnal értesítették a mentőket, akik a 76 éves asszonyt komoly kihűléses tünetekkel a Bihar megyei sürgősségi kórházba szállították és intenzív osztályon megkezdték a kezelését.

A rendőrség belső vizsgálatot indított az ellen a rendőr ellen, aki halottnak nyilvánította az idős asszonyt.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!