haon-sportoldal

2011.11.11. 18:36

Megye II.: itt a vége

Utolsó őszi fordulójához érkezett a megyei másodosztályú bajnokság mindkét csoportja.

Utolsó őszi fordulójához érkezett a megyei másodosztályú bajnokság mindkét csoportja.

A Szertár Sportbolt megye I-ben vérbeli rangadóra készülhetnek a drukkerek, hiszen szombaton 13 óra 30 perctől a jelenlegi bronzérmes Ebes fogadja a harmadik helyezett Hajdúsámsont. A két gárda mérlege szinte teljesen azonos, csupán jobb gólarányuknak köszönhetően állnak előrébb az ebesiek. Szombaton délután tehát kiderül, mire megy egymással a két hasonló képességű egylet.

A megye II-ben szereplő csapatok számára e hét végén adódik az utolsó lehetőség az ősz során arra, hogy tovább gyarapítsák eddig megszerzett pontjaik számát. Bár az Északi csoportban még nem avattak őszi bajnokot, hiszen a második Hajdúdorognak a matematikai esélye még megvan az elsőség megszerzésére, de azért nem valószínű, hogy az eddig százszázalékos teljesítményt nyújtó DEAC-Szertár Sportbolt II. épp az utolsó két ütközete során – melyekből az egyik pótlás – vallana kudarcot. Ha a debreceniek a szombaton délután fél kettőkor esedékes, Nyíracsád elleni meccsüket behúzzák, már biztos az első helyük. A déli „féltekén” már eldőlt az arany sorsa, a Komádi jobb gólkülönbségének köszönhetően akkor is marad az élen, ha esetleg vereséget szenved a vasárnap 13.30-kor kezdődő, Hosszúpályi elleni találkozóján. Azonban a dobogó többi fokára még akadnak jelentkezők, sorsdöntő forduló előtt állunk tehát.

HBN–SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!