Hajdúszovát hírei

2013.03.07. 10:11

Farsang a Hajdúszováti Óvodában

Farsang a Hajdúszováti Óvodában     2013.03.06.-án a Hajdúszováti Óvoda Napraforgó csoportja egész napos farsangi mulatság keretében rendezte meg a „télűző – tavaszváró” programját.

Farsang a Hajdúszováti Óvodában

 

 

2013.03.06.-án a Hajdúszováti Óvoda Napraforgó csoportja egész napos farsangi mulatság keretében rendezte meg a „télűző – tavaszváró” programját.

Reggel, óvodába érkezéskor a gyerekek jelmezbe öltöztek, s kezdődhetett a jelmezes alakoskodás, a tél és egymás riogatása. A délelőtt folyamán táncoltak, játékos ügyességi vetélkedőn vettek részt.

Pihenő után, a délutáni program a Szülők mesejátékával kezdődött. A három selyp lány – című mese sajátos, modern bohózatát adták elő, mely a gyerekek körében osztatlan sikert aratott.

Ezt követően a gyerekek jelmezes bemutatkozása, verses, dalos, táncos összeállítása következett. A műsor befejezéseként a gyerekek „kacsatáncot” jártak, majd szüleiket is bevonva közösen táncoltak.

A mulatságból a farsangi fánk sem maradhatott el, amit a tánc utáni pihenőben közösen fogyasztottak el a gyerekek szüleikkel.

A program végén a szokásos „zsákbamacska” árusítása következet, melyben minden gyerek talált magának megfelelő ajándékot.

Ezúton szeretnénk megköszöni minden szülőnek a hozzájárulását, a mesejáték szereplőinek lelkes előadását, az óvoda dolgozóinak pedig a szervezésben nyújtott segítséget, hiszen csak közös munka eredménye lehet egy program sikeressége.

 

 

                                                                                              Mándokiné Szőllősi Ildikó

                                                                                                             Óvónéni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!