Hajdú-Bihar

2013.03.15. 18:24

Még sok településen nincs áram

Debrecen – A szolgáltató jelenleg is küzd a hibaelhárítással, az időjárás nem könnyíti a dolgát.

Debrecen – A szolgáltató jelenleg is küzd a hibaelhárítással, az időjárás nem könnyíti a dolgát.Folyamatosan csökken azon háztartások száma ahol nincs áramellátás, azonban továbbra is szünetel az áramszolgáltatás Kaba, Báránd, Létavértes, Szerep, Tetétlen, Balmazújváros-Nagyhát, Újszentmargita, Hajdúszovát, és Konyár településeken – tájékoztatott péntek délután háromnegyed hatkor dr. Kiss Szilvia, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság helyettes szóvivője.

A tűzoltó főhadnagy elmondta: részleges áramkimaradás van, esetleg áramingadozás tapasztalható Bakonszegen, Szentpéterszegen, Gáborjánban, Biharkeresztesen, Ebesen, Nagyhegyesen, Nádudvaron, Hajdúszoboszlón, Sárrétudvariban, Derecskén, Pródon, Bodaszőlőn, Balmazújvároson, Görbeházán, Folyáson, Hajdúnánáson. A szolgáltatás hiánya településrészekre, illetve egyes utcákra korlátozódik.

Az áramszolgáltató a hibát jelenleg is javítja, de a zord időjárás hátráltatja a munkálatokban, azonban folyamatosan egyre több háztartás kapcsolódhat vissza a szolgáltatásba. Az áramszolgáltatás hiánya miatt akadozás tapasztalható az ivóvízellátásban Szentpéterszegen, Gáborjánban, Kabán, Sárrétudvariban, Szerepen, Biharnagybajomban, Tetétlenen, Derecskén, Konyáron és Hajdúdorogon. - HBN -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!