Hajdú-Bihar

2011.07.14. 18:13

Még egy pótszem nyílt bűnesetek megelőzésére Hajdúdorogon

Hajdúdorog - A Pannon Guard újabb segélykérő oszlopot állított fel a megyében.

Hajdúdorog - A Pannon Guard újabb segélykérő oszlopot állított fel a megyében.

A bűn megelőzésben vállal szerepet a Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt., az általa elhelyezett, ingyenesen működtetett segélykérő oszlopai felállításával. Az ötödik objektumot csütörtökön a hajdúdorogi Vasvári Pál téren adták át.

A Pannonhoz fut be a segélyhívás

A befutó hívásokkal a szervezet diszpécsere soron kívül fog foglalkozni, és értesíti a segítségnyújtásban illetékes egységeket - ismertette a működés lényegét dr. Sutka Sándor, nyugalmazott dandártábornok, a Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Csige Tamás, polgármester köszönő szavai után hangsúlyozta, hogy a jövőben is minden alkalmat meg fognak ragadni, hogy más szervezetekkel együttműködjenek a közbiztonság megóvása érdekében. Bízik benne, hogy a pótszemként működő oszlop ellátja célját és feladatát, viszont azt reméli, hogy használatára nem lesz gyakran szükség.

Az ünnepélyes átadást követően próbahívással ellenőrizte az eszköz üzemképességét, majd a lakosság rendelkezésére bocsátotta.

HBN-MM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!