Hajdú-Bihar

2008.07.25. 13:40

Gazdag program, sok vendég a hotelekben

<p>Hajdú-Bihar — A Platán Hotelben már tavaly ilyenkor lefoglalták az augusztusi rendezvények idejére az összes szobát. Idén is többnyire német, illetve holland csoportokra számítanak a szállodában</p>

A Platán Hotelben már tavaly ilyenkor lefoglalták az augusztusi rendezvények idejére az összes szobát. Idén is többnyire német, illetve holland csoportokra számítanak a szállodában.

 

A hotel alkalmazottja elmondta, hogy augusztusban minden évben teltházuk van. A négy csillagos Aquaticum Debrecen Termál és Wellness Hotel ügyvezető igazgatójának közlése szerint július elején az augusztusi foglalások 92%-on álltak, ami megfelel a tavaly júliusi adatoknak.

Egyébként idén is teltházra számítanak. A hajdúszoboszlóiHotel Silverben a hónap elején még voltak üres helyek augusztusra, de telt házat várnak. Ebben az időpontban leginkább belföldi turisták foglalnak le szálláshelyeket. A szintén hajdúszoboszlói Hotel Rudolfban már nincsenek szabad helyek - tudtuk meg. Itt is a belföldiek foglalása a jellemző.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!