Hajdú-Bihar

2007.11.14. 13:39

Duma, a humorra éheseknek

<p>Debrecen – A közönség körében rendkívül népszerű Stand Up Dumaszínház csütörtöki műsorán három kiváló fiatal humorista, Kőhalmi Zoltán, Kiss Ádám és Benk Dénes szórakoztatja a nem mindennapi humorra kiéhezett publikumot. <DIA alt="Duma, a humorra éheseknek 2007.11.14." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Duma__a_humorra__heseknek_2007_11_14_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Duma, a humorra éheseknek 2007.11.14." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://apps.haon.hu/download/hbntippek/lovarda2007nov.pdf"><IMG height="10" src="http://www.haon.hu/sysres/sites/haon/pics/icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Lovarda, november</B></A></p>

A Lovardában folyamatos telt házzal működő Dumaszínház hónapról hónapra nézőcsúcsot döntöget a Lovardában, nem véletlen, hogy a 19 órai kezdési időpont előtt fél órával már kezd megtelni a nézőtér, hiszen mindenki a legjobb helyet próbálja meg kifogni.
Azok a szerencsések, akik elöl ülnek a nézőtéren, alkalomadtán még szerepelhetnek is az aktuális estén, hiszen volt már rá több példa, hogy a fellépő humoristák bevonták a közönséget műsoraikba, Szőke András például gyakorta hívja fel a színpadra a nézőket.
A csütörtöki estén nevettető három fiatalember még ha nem is kéri műsorához a közönség segítségét, akkor is biztosak lehetünk abban, hogy feledhetetlen szórakozást nyújtanak, mivel többször bizonyítottak már a Magyar Rádió humorfesztiválján vagy az Esti ShowderbenFábry Sándornál.
Kőhalmi Zoltán, Kiss Ádám és Benk Dénes fellépési sorrendjét még nem ismerjük, ugyanis ez a helyszínen szokott kialakulni, azt viszont valószínűsíthetjük, hogy lesz egy bemelegítő ember hármuk közül, aki megpróbálja tíz perc alatt, a különálló fellépések előtt hangulatba hozni a közönséget.

Sz. L.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!