Hajdú-Bihar

2007.10.31. 16:03

Változatos, tartalmas programok

<p>Püspökladány - A minden évben - ősszel - megrendezett Diákönkormányzati Napon a kötelező programok mellett szabadon választható foglalkozások is várták a tanulókat.</p>

Meghívott vendégek tartották a rendhagyó órákat az október 27-én megrendezett Diákönkormányzati Nap keretében. A helyszín a Kálvin Téri Általános Tagiskola volt. Az előadásokon való megjelenés kötelező volt a diákok számára. Az 5-8. osztályok egyes órákon való részvétele sorsolás útján dőlt el. A minden évben - ősszel - megrendezett Diákönkormányzati Napon a kötelező programok mellett szabadon választható foglalkozások is várták a tanulókat. Így például lehetett íjászkodni, teremfocizni.

Sőt a gyerekek a gólyalábon járást is kipróbálhatták. Ezek mellett részt vehettek filmvetítésen, harangjátékon, kézműves foglalkozásokon, önismereti és logikai játékon. A nap egyik érdekessége a püspökladányi vöröskereszt közreműködésével megtartott hét állomásos kalandjáték volt.

Rendhagyó órák és előadóik:

Kortárs költők megzenésített versei - Kocsis Csaba
A Biblia világa - Pelláné Ábrám Anikó
Helytörténeti ismeretek - Csáki Annamária
Népi hangszerek - Sárréti Népi Együttes
Természetvédelem - Rásó János
Könnyed dallamok gitárkísérettel - Sándorné Kovács Enikő
Így írunk ma újságot - Kovács Zsolt

- Zagyva Nikolett -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!