Hajdú-Bihar

2007.10.30. 13:29

Ladik - Tudj többet Te is a sajtóról!

<p>Hajdú-Bihar — Lapot a diákoknak (Ladik) című, általános iskola 7. és 8. osztályos tanulóinak szóló médiavetélkedőt az idei tanévben is elindítjuk, abban az öt megyében, ahol cégünk, az Inform Média Kft. magyar nyelvű lapokat jelentet meg — Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, valamint a romániai Bihar és Szatmár megyékben. <A href="http://apps.haon.hu/download/hbntippek/ladikhirdetes2007.pdf"><IMG height="10" src="http://www.haon.hu/SysRes/Sites/HAON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Jelentkezési lap</B></A> [.pdf - 255KB]</p>

Osztálykirándulás a tét!

Várjuk megyénk valamennyi általános iskolájának 7—8. osztályos ötfős csapatainak jelentkezését 2007. november 9-ig. A háromfordulós versenyt egy megyei és egy országos döntô is követ.

Mindkét megmérettetésen értékes ajándék a tét: a megyei döntô elsô három helyezettjei osztálykirándulást nyernek, az országos döntő dobogósai értékes ajándékokkal gazdagodnak.

Célunk, hogy felkeltsük a fiatalok érdeklôdését lapunk, és az olvasás fontossága iránt, olyan alapvetô információk átadása, amely sokat segíthet a késôbbiekben az információs társadalomban való eligazodásban, s nem utolsósorban, hogy közelebb kerüljünk fiatal olvasóinkhoz.

A médiavetélkedô során a versenyző csapatok többfordulós elméleti és gyakorlati feladatokkal tűzdelt megmérettetésen bizonyíthatják tudásukat.

Többek között tesztet kell kitölteniük lapunk ismeretébôl, továbbá érdekes emberek, legjobb települési sztorik bemutatását várjuk. A legsikeresebb munkákat egyben közöljük is. A mellékelt nevezési lapon várjuk a jelentkezéseket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!