Friss hírek

2011.04.27. 21:57

Djuice: 0 Ft-os percdíj a felsőoktatásban

<p>A kizárólag 26 év alatti fiatalok igényeire építő djuice egy új, felsőoktatásban tanulók számára elérhető tarifát jelentett be április 27-én, djuice intercampus néven. Az új egyetemi tarifa különlegessége, hogy a szűk baráti kör vagy évfolyam-szemlélet helyett országos közösségben gondolkozik, azaz bármely felsőoktatási intézményben tanuló fiatal 0 Ft-os percdíjért beszélhet egymással az intercampus segítségével. A havidíj teljes egészében lebeszélhető, a tarifán kívüli percdíjak is a zsebpénzbarátok.</p>

Az új djuice intercampus előfizetők a tökéletesített tarifát választhatják, amelyben a mindössze 1000 Ft-os havidíj is 100%-ban lebeszélhető, és a korábbiaknál kedvezőbb percdíjakkal beszélhetnek a fiatalok csoporton kívülre is. Az új egyetemi tarifa bármely djuice Extra szolgáltatással összekapcsolható, így a mobilját netezésre, e-mailezésre, Facebook-olásra, MMS küldésre, esetleg roamingolásra használó fiatal is megtalálja számításait. Az ajánlat része a híváskezdeményezéskor esedékes egyszeri kapcsolási díj, amit a djuice U26 Teória kutatása szerint a korosztály kevéssé érez meg, hiszen a beszélgetések során feltárt álláspontjuk szerint kedvező percdíj esetén inkább soka t beszélnek, mint többször.

A djuice intercampus tarifa mellé myLife tagság is jár a fiataloknak, azaz az életben elért eredményeiket myLife pontokra, kis szerencsével pedig menő ajándékokra válthatják a márka fejlődésösztönző programjában. A djuice intercampus roadshow állomásain a közelgő vizsgaidőszakra való tekintettel a helyszínen ingyenes fénymásolási lehetőséggel szoktatják a fiatalokat a 0 Ft-os szolgáltatási díjakhoz. A bevezető promóció részeként az új intercampus előfizetők félárú EFOTT napijegy vásárlási lehetőségre is jogosulttá válnak a kedvezményes jegykontingens erejéig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!