Friss hírek

2010.12.02. 09:03

Már csak egy helyen okoz késést a hajnali elektromos zárlat

<p>Elektromos zárlat már csak egy helyen okoz fennakadásokat a vasúti közlekedésben. A Budapest-Székesfehérvár vonalon vannak még késések, körülbelül 20-25 percesek.</p>

A Budapest-Székesfehérvár vonalon Kápolnásnyék és Gárdony között körülbelül hajnali 4 órától nem volt áram a felsővezetékben tartós zárlat miatt. A szakemberek elkezdték a hiba a helyreállítását, az erre haladó szerelvények utasai 20-25 perc késéssel tudnak csak haladni. A menetrend szerinti közlekedés a délelőtti órákra állhat helyre. Fennakadásokra már csak ezen az egy helyen kell számítani.

A Budapest-Szolnok-Nyíregyháza-Záhony, vasútvonalon, Nyírbogdány és Demecser között már helyreállították a leszakadt felsővezetéket, és a vonatot is elvontatták. A menetrend szerinti közlekedés várhatóan 9 óra körüli időre állhat helyre. Záhony-Tuzsér között ugyancsak leszakadt a felsővezeték, a hibát már itt is sikerült kijavítani - tájékoztatta a Független Hírügynökséget közleményében a MÁVINFORM.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!