Friss hírek

2010.12.03. 15:48

Magyarországon bujkált az Ukrajnában körözött férfi - Nyíregyházán fogták el

<p>Nyíregyházán fogtak el a magyar rendőrök egy Ukrajnában körözött férfit. Az ukránról olyan információkat kaptak, hogy a város egyik bevásárlóközpontjánál akar találkozni a családjával, ezért a rendőrök figyelőszolgálatot tartottak a környéken.</p>

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki tájékoztatása szerint a bevásárlóközpont parkolójába meg is érkezett egy ukrán rendszámú autó, amelyben egy nő és egy gyerek ült.

Hosszas várakozás után a parkolóba érkezett még két cseh rendszámú kocsi, bennük egy-egy férfi, a nő a gyerekkel pedig odasietett hozzájuk és beszélgetni kezdtek. Ekkor a rendőrök igazoltatták őket. Kiderült, hogy mindannyian ukránok és az egyik férfi ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvényben, lopás miatt. A férfiről kiderült, hogy már 2010. áprilisa óta Magyarországon tartózkodik. A nyíregyházi rendőrök őrizetbe vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!