Friss hírek

2010.12.08. 15:01

Hamarosan megnyitja kapuit az Európa Pont Budapesten

<p>Január 8-án nyílik meg a budapesti Európa Pont, amely egyszerre lesz európai uniós információs központ, könyvtár, találkozóhely valamint kapocs az állampolgárok és az EU intézményei között. A nyitóünnepségre a szervezők különböző programokkal, koncertekkel készülnek az európai kulturális sokszínűség jegyében. Fellép Palya Bea, Gryllus Dorka és berlini zenekara, a RotFront, valamint a Magashegyi Underground.</p>

Január 8-án nyitja meg kapuit a budapesti Európa Pont a Millenáris Parkban. Nemcsak európai uniós információs központként funkcionál majd, hanem könyvtárként, találkozóhelyenként is. Európai uniós pályázatok között lehet majd böngészni, el lehet majd olvasni a jelentősebb európai újságokat, és egyéb uniós lehetőségek között lehet majd nézelődni. A gyereksarokban pedig európai témájú játékok szórakoztatják a legifjabb látogatókat.

A találkozóhely megnyitóján, 2011. január 8-án és 9-én ingyenes szórakoztató programokkal, valamint koncertekkel vár mindenkit az Európa Pont. Fellép Palya Bea, Gryllus Dorka és berlini zenekara, a RotFront, valamint a Magashegyi Underground.

Az Európa Pont megnyitásának egyik apropója, hogy 2011. első felében Magyarország áll az Európai Unió élén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!