Friss hírek

2010.12.24. 16:16

Féláron fürdőzhetnek a miskolciak

<p>Felére csökkentette a Barlangfürdő jegyárait a miskolciak számára az önkormányzat. December 26-tól a helyiek 950 forintot fizetnek majd egy teljes napért, míg korábban négy óra fürdőzés került itt 2.300 forintba. A jegyárakat a nem miskolciak számára is csökkentették. Ők januártól húsz százalékkal olcsóbban válthatják meg a belépőket. Az intézkedéstől azt várják, hogy több vendég lesz, és több miskolci a Barlangfürdőben.</p>

A miskolciak a környező települések fürdőit használják, gyakran lehet velük találkozni Debrecenben vagy Tiszaújvárosban. A Barlangfürdő belépői a régióban igen magasnak számítanak, ettől csak Egerszalókon drágább a fürdőzés. A magas jegyárak miatt a helyiek csak kevesen jönnek. Ezen szeretnének változtatni a félárú jeggyel, amit a miskolciaknak kínálnak - mondta a Független Hírügynökségnek pénteken Czinkné Sztán Anikó, a Miskolc Turisztikai Kft. ügyvezető igazgatója.

December 26-tól, akik miskolci lakcímmel rendelkeznek, 950 forintért vásárolhatnak jegyet. Ehhez csak az szükséges, hogy a pénztárnál felmutassák lakcímkártyájukat. További kedvezmény, hogy a szauna 900 forint lesz egész napra, míg korábban egy óra volt 1.500 forint. Ingyenes lesz a fürdő látogatása a négy év alatti gyerekeknek. Eddig három év volt a korhatár.

A nem miskolciak számára is mérsékelték a jegyárakat. Az új árszabályzat alapján szezonon kívül 2300 helyett 1900 forintba kerül majd az egynapos felnőtt belépőjegy ára. Ez januártól lesz érvényben.

A félárú jegy május végéig lesz érvényben a miskolciak számára. Akkor összesítik az adatokat, és megnézik, mennyire volt sikeres a kezdeményezés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!